Πούρα

Read more

savinelli

Read more

κομπολόι1

Read more

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

Το ΜαγαζίΗ επιχείρηση ιδρύθηκε το 1980, αρχικά ως κατάστημα ειδών δώρου και μπιζού. Με τα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα οργανωμένο κατάστημα κοσμημάτων και ειδών καπνιστού, με εξειδίκευση στα είδη καπνιστού και ειδικά στις πίπες καπνού, μετά από εκπαίδευση στην Ιταλία, στο εργοστάσιο Savinelli και στην Πάτρα, στο εργοστάσιο Amadeus. Επιπλέον υπάρχει εξειδίκευση και στα κομπολόγια, διαθέτοντας πολύ μεγάλη συλλογή.

sakhs

Σε εμάς θα βρείτε πίπες καπνού όλων των εν Ελλάδι εταιρειών, πούρα, αξεσουάρ, αναλώσιμα, στυλό, κομπολόγια, μανικετόκουμπα, ρολόγια (Jack Lemans - F1 - Just - Vostok - Europe - Chache Ntore - Nagute - Nagute - Lusius), αναπτήρες, ανδρικά κοσμήματα και πορτοφόλια, καπνοσακούλες, υγραντήρες πούρων, δώρα και φυσικά ασημένιο κόσμημα.

Σας περιμένουμε σε ένα χαρούμενο και φιλικό περιβάλλον, όπου οι πελάτες μας είναι πρώτα απ’ όλα φίλοι. Η 32χρονη πείρα μας αποτελεί εγγύηση για την άψογη εξυπηρέτησή σας!

Σάκης Καράμπουλας

 

Πίπα - Χρήσιμες Πληροφορίες

Πίπες - Χρήσιμες Πληροφορίες

Το κάπνισμα της πίπας μας έρχεται 1500 χρόνια πριν ο Κολόμβος ανακαλύψει την Αμερική και τον καπνό (Tabacum Nicotiana)...
» Περισσότερα

Πούρο - Χρήσιμες Πληροφορίες

Πούρο - Χρήσιμες Πληροφορίες

- Η δομή των πούρων
- Διαλέγοντας ένα πούρο
- Το χρώμα των πούρων
» Περισσότερα